e-Commerce update
12Dec

Verbeter de snelheid van uw Magento webshop

De snelheid van jouw Magento webshop is een van de belangrijkste pijlers onder het succes van jouw webshop. Wij zetten onze ervaring met het verbeteren van de snelheid voor je op een rij.

Read more

28Nov

Cookie-wetgeving EU kost bedrijven €1.8 miljard per jaar

Het voldoen aan de regels met betrekking tot cookies kost bedrijven in de EU zo'n €1.8 miljard. Dit blijkt uit onderzoek gedaan door ITIF, een Amerikaanse denktank.

Read more

20Nov

Online verkoop in West-Europa groeit naar €204,7 miljar

De online verkoop aan consumenten in West-Europa zal in 2014 naar verwachting uitkomen op €204,7 miljard. Dit betekent een stijging van 15% ten opzichte van 2013. Dit blijkt uit het European B2C E-Commerce Report van E-Commerce Europe dat onlangs verschenen is.

Read more

31Oct

Rich Snippets voor webshops: Extra opvallen in Google

Rich snippets kunnen erg interessant zijn voor jouw webshop, omdat door het toevoegen van informatie jouw pagina veel meer opvalt. Het beter opvallen in de resultaatpagina's zal leiden tot een hogere doorklikratio (CTR) naar jouw webshop toe, daarom adviseren we je dit zeker te implementeren voor jouw webshop.

Read more

24Oct

Nieuwe EU-regels BTW voor digitale producten

Vanaf 1 januari 2015 krijgen webshops in de EU te maken met nieuwe regels met betrekking tot de BTW. Belangrijkste verandering is dat voor de leveringen van digitale diensten via internet aan consumenten het BTW-tarief van het land waarin de klant zich bevindt wordt gehanteerd. Wat betekent dit voor jou?

Read more

02Oct

Webshop e-mail optimaliseren voor mobiel

Meer dan de helft van alle e-mail wordt inmiddels geopend op een mobiel apparaat. Hoog tijd om de e-mail uitingen van jouw webshop te optimaliseren voor mobiele apparaten.

Read more

22Sep

Magento SEO

Voor veel Magento webshops is vindbaarheid via Google een van de grootste kansen op extra verkeer. Hoewel veel van de standaard tips met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie voor standaard websites ook opgaan voor webshops, zijn er een aantal zaken specifiek voor webshops die speciale aandacht vereisen. We zetten er een aantal voor je op een rij.

Read more

04Sep

Feedback formulieren voor webshops

De beste manier om te weten te komen wat er speelt onder je klanten en hoe jouw webshop en service verder te verbeteren zijn, is om deze informatie simpelweg te vragen aan je klanten via feedback formulieren. Wezz e-Commerce zet de grote voordelen op een rij en helpt je op weg met het opstellen van een feedback formulier.

Read more

01Sep

Vegelijking beoordelingssites

De laatste jaren is het aantal beoordelingssites enorm gegroeid. Goed dat er meer keuze is, maar daarom is ook de vergelijking tussen de verschillende opties ingewikkelder. We zetten de 4 bekendste beoordelingssites voor je op een rij.

Read more

26Aug

Mogelijkheden voor feedmarketing

Met feedmarketing kan je advertenties voor de producten uit jouw webshop plaatsen op andere websites waar kopers producten en prijzen kunnen vergelijken. Een interessante plaats om te adverteren, want deze mensen zijn gericht op zoek!

Read more