Sinds enige tijd is de nieuwe versie van Modx beschikbaar, namelijk Modx Revolution. Inmiddels is de stabiele versie 2.2.2 beschikbaar, waarin de belangrijkste bugs zijn gefixed.

Gezien de voordelen van de nieuwe versie van het Modx CMS worden alle websites van Wezz Interactive sinds geruime tijd gebouwd op het nieuwe systeem. Websites die nog gebruik maken van het oudere Modx Evolution updaten wij allemaal zo snel mogelijk naar Modx Revolution.

Aangezien er vanuit Modx geen directe mogelijkheid beschikbaar is om gemakkelijk te upgraden van de Modx Evolution naar Modx Revolution heeft Wezz interactive de "Modx Migrator" ontwikkeld, waarmee alle content gemakkelijk wordt overgezet naar de nieuwe versie.

Alle websites die nog op het oude systeem draaien worden uitgenodigd zo snel mogelijk te upgraden naar de nieuwe versie van Modx. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!