Internetbankieren lijkt een linke bezigheid. Er zijn veel berichten op internet te vinden waar het fout gaat en de mailtjes stromen binnen van 'uw bank' die uw gegevens nodig heeft. Wezz heeft verschillende ervaringen met betalen via Magento Webshop, en heeft nu een betrouwbare partner gevonden als het gaat om betalingsverkeer via internet. Buckaroo werkt niet alleen op een veilige manier, maar zorgt er ook voor dat uw betalingen op een geordende manier binnen komen. Ook is het makkelijk aan te sluiten op uw Magento Webshop, door de module die beschikbaar is gesteld door Buckaroo. Maar welke betalingsmethode past nou bij welke website? De handigste betaalmethodes op een rijtje.

iDEAL

iDEAL is een speciaal door Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. De betaling vindt niet op de website plaats, maar de klant wordt omgeleid naar zijn eigen internetbakieromgeving voor het uitvoeren van de betaling. Doordat iDEAL transacties niet terug te draaien zijn door de consument, is het een van de veiligste betaalmethodes voor een webwinkelier in uw Magento Webshop. Met behulp van Buckaroo kunt u binnen enkele uren al live met iDEAL. Door de soepele communicatie, hoeft u zelf geen contracten af te sluiten bij de bank.

Online giro

Acceptgiro's lijken hopelijk ouderwets, maar met behulp van online giro lijkt er weer een toekomst te bestaan voor het gele papiertje. Een digitale toekomst, wel te verstaan. Doordat klanten vaak niet of niet op tijd betalen wanneer zij een acceptgiro thuis krijgen gestuurd, kost het uw bedrijf veel tijd en geld om het verschuldigde bedrag alsnog te verhalen.Met online giro brengt Buckaroo u de digitale vervanger van het gele papiertje. De klant krijgt een mail toegestuurd, waarin de online giro is verwerkt. In de online giro kan de consument zijn bank selecteren, waarna hij direct doorverwezen wordt naar het scherm van zijn bank. Bij betaling ontvangt u direct bericht zodat uw systemen en medewerkers op de hoogte zijn van de betaalstatus van de factuur.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is zonder twijfel de meest consumentvriendelijke betaalwijze. Voor u als webwinkelier kleven hier echter nogal wat risico's aan. Wat als de klant niet betaalt? Met Buckaroo behoren deze twijfels tot de verleden tijd. Door de credibility check die uitgevoerd wordt en doordat het verschuldigde bedrag door Buckaroo gegarandeerd wordt, hoeft u zich als webwinkelier geen zorgen te maken en kunnen de klant en u optimaal gebruik maken van de voordelen van achteraf betalen. Een veilige manier om te betalen voor uw Magento Webshop.

Creditcards

Doordat creditcards zowel in binnen- als buitenland populair zijn als het gaat om online aankopen, wordt dit gezien als een aanwinst voor uw Magento Webshop. Buckaroo handelt betalingen direct af voor Mastercard, Visa en American Express. Dit zijn de belangrijkste creditcards met een marktdekking van 99 procent in Nederland en 95 procent van de internationale markt. De Buckaroo Payment Engine ondersteunt verschillende valuta en betaalschermen zijn meertalig in opzet. Deze betaalmethode is zeer geschikt voor Magento Webshopsmet een grote internationale markt.

Giropay

Giropay wordt gezien als de Duitse variant van iDEAL. De betaalmethode is opgericht door drie Duitse banken, die samen een dekking hebben van 80 procent van de Duitse markt. De transacties kunnen niet worden teruggedraaid door de consument, waardoor u als webwinkelier verzekerd bent van uw geld en direct kunt leveren vanuit uw Magento Webshop.

Eenmalige of doorlopende machtiging

Met deze betaalwijze biedt Buckaroo u een manier om op eenvoudige wijze incasso's uit te  voeren. Hoewel de betaling niet direct wordt uitgevoerd, vindt de terugkoppeling volledige geautomatiseerd en online plaats.

Overboeking

Een overboeking houdt in dat de consument het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. De consument ontvangt via Buckaroo een e-mail met daarin het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en het over te maken bedrag. Zodra Buckaroo de betaling ontvangt, wordt u automatisch op de hoogte gebracht en kan u leveren. Het is voor de consument niet mogelijk betalingen terug te draaien. U kunt met dit betaalsysteem een internationaal betaalmiddel bieden, door buitenlandse overboekingen te accepteren.

Paypal

Paypal biedt de mogelijkheid aan de consument om aankopen direct via internet te betalen. Doordat het veel bescherming biedt en in 190 landen beschikbaar is, is het een goed internationaal betaalmiddel voor uw Magento Webshop. Er worden vijf verschillende munteenheden aangeboden (Euro, American Dollar, Australian Dollar, Canadian Dollar en Engelse ponden). Wanneer u uw Magento Webshopheeft aangemeld bij Paypal, kunt u het e-mailadres dat gekoppeld is aan dit account opsturen naar Buckaroo. Dit is automatisch het aansluitnummer voor gebruik.

Cadeaukaarten

Via Buckaroo is het mogelijk om verschillende cadeaukaarten en loyalty oplossingen aan te bieden in uw Magento Webshop. De bestelling kan dan worden afgerekend met een cadeaukaart. Ook zijn er deelbetalingen mogelijk, in combinatie met iDEAL. Het bedrag van de cadeaukaart wordt door Buckaroo geincasseerd en vervolgens aan uw Magento Webshop uitbetaald.