Ook deze maand heeft Wezz Interactive weer verschillende Magento Webshops opgeleverd. Een hiervan is YourHanger. Op de nieuwe website van YourHanger is het mogelijk om uw ideale kledinghanger uit te zoeken en te kopen in de Magento Webshop.  

YourHanger kan worden gezien als een kledinghanger-walhalla. Bij YourHanger kunt u kledinghangers helemaal naar eigen smaak laten ontwerpen, vanaf zo'n 500 stuks. Is dit u net iets teveel werk, maar bent u wel op zoek naar mooie kledinghangers? U bestelt ze al vanaf 25 stuks in de Magento Webshop van YourHanger. Alhoewel het ook op particulieren gericht is, is YourHanger vooral ideaal voor (mode gerelateerde) bedrijven. Modeontwerpers met een oog voor detail, kledingretailers die aan de presentatie van kleding iets willen toevoegen of particulieren die met simpele kledinghangers niet genoegen nemen; voor iedereen zit er wel iets tussen.

YourHanger heeft naast een grote collectie standaard kledinghangers ook kledinghangers op maat. Wilt u graag vintage kledinghangers? Kan geregeld worden. Bent u op zoek naar kledinghangers die bij uw collectie past? YourHanger maakt een prototype. Bestellen in de Magento Webshop kan al vanaf ongeveer 500 stuks.