Wezz Interactive heeft weer een nieuwe website afgeleverd! Deze keer gaat het om een de splinternieuwe website van De Grondmakelaar, een unieke kans voor u om in grond te investeren.

De Grondmakelaar biedt u met dit concept een geheel nieuwe, unieke kans om in grond te investeren. De Grondmakelaar selecteert en koopt strategisch gelegen percelen in Nederland, die vervolgens verkaveld en aangeboden worden aan investeerders. De verkavelde percelen kunnen met tussenkomst van een notaris verkocht worden aan de investeerder. De investeerder wordt hierdoor eigenaar van een eigen stuk grond dat in het kadaster wordt opgenomen. Door de aard en de  ligging van het stuk grond, kan het in aanmerking komen voor een bestemmingswijziging.

Door middel van het unieke handelsplatform op de website, kunt u precies vinden welke percelen De Grondmakelaar aanbiedt, inclusief prijzen en grootte. Door de handige aansluiting met Google Maps zijn de percelen goed en duidelijk in beeld gebracht. Hierdoor is het voor u als investeerder een stuk makkelijker om uw opties te overwegen. Investeren in grond is een veilige en tastbare investering. Het is echter wel van belang om de juiste stukken grond te kopen. De Grondmakelaar heeft ruime ervaring in het aan- en verkopen van gronden en kan u hier dus prima in ondersteunen.