Internetgebruikers die op zoek zijn naar producten zoeken op verschillende manier naar de beste aanbieder. Hierbij wordt het gebruik van vergelijkingssites en shopping engines steeds populairder. Voor webshop eigenaars is het uiteraard van essentieel belang dat u tussen de verschillende aanbieders van dit product staat.

Deze websites worden voorzien van hun informatie die wordt toegestuurd vanuit de verschillende webshop via zogeheten product feeds. De naam feed marketing is dan ook op deze werkwijze gebaseerd.

Genereer verkopen via feed marketing

Door product feeds aan te bieden aan vergelijkingssites kun je je producten en webshop onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Vanuit websites als bijvoorbeeld Vergelijk.nl en beslist.nl komen de geïnteresseerde bezoekers op jouw webshop, waarna zij hun bestelling direct in jouw webshop kunnen plaatsen.

Magento & Feed Marketing

Omdat door veel verschillende affiliates, vergelijkingssites en shoppings engines verschillende formaten worden gebruikt dienen deze allemaal los worden ingesteld. Vanuit Magento zijn er echter verschillende mogelijkheden om uw producten aan te bieden aan verschillende websites. 

Magento met Google Shopping

De meest populaire vorm van Magento Feed marketing richt is op het plaatsen van jouw producten op Google Shopping. Binnenkort zullen op dit blog uitgebreid vertellen over de mogelijkheden van het koppelen van jouw webshop aan Google Shopping. 

Ook kunt uiteraard voor meer informatie over onze diensten met betrekking tot Magento feed marketing contact opnemen via telefoonnummer 020 208 5000.