Belangrijke keuze bij het ontwikkelen van een Magento webshop is gebruik te maken voor een Magento template of een Magento design op maat. De keuze tussen deze twee opties is afhankelijk van uw specifieke situatie en project. Wezz e-Commerce zet de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rij.

Voordelen van Magento custom design

Specifiek design voor jouw project

Belangrijkste voordeel van een design op maat is dat deze specifiek voor jouw project wordt ontwikkeld. Het ontwerp sluit precies aan bij de wensen en eisen van jouw project.

Uniek design

In tegenstelling tot het gebruik van een Magento template kun je ervanuit gaan dat het design dat voor jou is ontworpen alleen door jou zal worden gebruikt.

Vrijheid en flexibiliteit

Doordat je niet vast zit aan de keuze van een standaard template bouwer heb je meer vrijheid in het kiezen van eigen oplossingen.

Voordelen van Magento templates

Budget

Omdat veel werkt al gedaan is door een designer waarbij de kosten worden gedeeld tussen verschillende afnemers is het werken met een template aanzienlijk goedkoper dan een design op maat.

Tijd

Wanneer snelheid belangrijk is voor de lancering van uw project bespaar je een hoop tijd door een template te kiezen die reeds ontwikkeld is.

Aangepaste standaard Magento template

Bij veel Magento templates heb je na aanschaf de vrijheid om de temptaties naar hartelust aan te passen aan de specifieke eisen en wensen van jouw project. Door een template als basis te kiezen en deze aan te passen kun je daarom voor een beperkt budget een gepersonaliseerd ontwerp realiseren.