Na jaren van intensief gebruik van de verschillende Amasty Magento-modules hebben Wezz e-Commerce en Amasty de samenwerking geformaliseerd in de vorm van een partnership. Dit stelt Wezz nog beter in staat ondersteuning te bieden op bestaande en nieuwe Amasty-modules voor Magento 2.

Amasty Wezz Partnershop

De Magento modules van Amasty

Amasty is een grote speler in de markt voor Magento extensies met meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van Magento modules. Meer dan 120.000 bedrijven maken op dit moment gebruik van de modules van Amasty voor hun Magento webshops.

Support voor Amasty modules

Wezz e-Commerce biedt voor al haar klanten ondersteuning op bestaande en nieuwe Magenti-modules van Amasty. Een Magento-shop gebaseerd Amasty-modules? Neem contact op via onderstaande button om eens verder te praten.

Het formaliseren van deze samenwerking is een spannende ontwikkeling die Wezz in staat stelt om nog betere ondersteuning te bieden aan zowel bestaande als nieuwe gebruikers van Amasty-modules voor Magento 2.

De keuze voor Amasty

De keuze voor Amasty als partner is een logische stap, gezien hun uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van Magento-extensies. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben ze een stevige positie verworven in de markt en bedienen ze momenteel meer dan 120.000 bedrijven met hun modules. Dit bewijst de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Het aanbieden van ondersteuning voor Amasty-modules is een essentieel onderdeel van de dienstverlening van Wezz e-Commerce aan haar klanten. Of je nu al een Magento-webshop hebt met Amasty-modules of van plan bent er een te bouwen, Wezz staat klaar om je te helpen. Ons team van experts staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het optimaliseren van je e-commerceactiviteiten.

Samenwerkingen zoals deze zijn een win-win voor alle betrokken partijen. Klanten van Wezz kunnen profiteren van een naadloze integratie van Amasty-modules in hun Magento-webshops, terwijl Amasty zelf kan rekenen op de expertise en toewijding van Wezz om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van Amasty-modules voor jouw Magento-webshop, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via de onderstaande knop.

Contact