Na jaren van intensief gebruik van de verschillende Amasty Magento-modules hebben Wezz e-Commerce en Amasty de samenwerking geformaliseerd in de vorm van een partnership. Dit stelt Wezz nog beter in staat ondersteuning te bieden op bestaande en nieuwe Amasty-modules voor Magento 2.

Amasty Wezz Partnershop

De Magento modules van Amasty

Amasty is een grote speler in de markt voor Magento extensies met meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van Magento modules. Meer dan 120.000 bedrijven maken op dit moment gebruik van de modules van Amasty voor hun Magento webshops.

Support voor Amasty modules

Wezz e-Commerce biedt voor al haar klanten ondersteuning op bestaande en nieuwe Magenti-modules van Amasty. Een Magento-shop gebaseerd Amasty-modules? Neem contact op via onderstaande button om eens verder te praten.

Contact