Online Marketing

Online Marketing

Online marketing kanalen effectief inzetten, meten en optimaliseren.

Wezz e-Commerce helpt je graag met het vergroten van de bekendheid van je merk, het aantal bezoekers en het aantal transacties via alle beschikbare online marketingkanalen, uiteraard in perfecte harmonie met je offline marketing. 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Alle webshops van Wezz e-Commerce zijn standaard technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. De vindbaarheid van jouw website is echter van meerdere factoren afhankelijk. Wezz e-Commerce helpt je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een SEO strategie die zich onder andere richt op de content van de website, de backlinks naar je site en interne opbouw van je website. 

Meer over SEO

Zoekmachine Marketing (SEA)

Je wilt dat mensen die jouw product zoeken via zoekmachines ook daadwerkelijk op jouw website terecht komen. Daarom zijn betaalde advertenties bij zoekresultaten een belangrijk onderdeel van je online marketingstrategie.

Meer over SEA

E-mailmarketing

Je wilt in contact blijven met mensen uit je klantenbestand en mensen die eerder zaken met je hebben gedaan. Wezz helpt je graag om eenmalige of periodieke e-mailcampagnes te integreren in jouw marketingstrategie. 

Meer over e-mailmarketing

Bannercampagne

Het verkeer naar jouw website kun je ook stimuleren door te adverteren website met gerelateerde inhoud of bezoekersprofiel. Wij helpen je graag met het uitwerken van een advertentiestrategie die adverteert waar jouw doelgroep zich bevindt. 

Meer over bannercampagnes