Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Om een grote hoeveelheid verkeer op je website te garanderen zijn alle websites van Wezz e-Commerce standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Technische zoekmachine optimalisatie

Alle websites die bij Wezz e-Commerce worden ontwikkeld zijn standaard technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat de informatie op de website gemakkelijk te indexeren is door zoekmachines zoals Google en dat het voor de zoekmachines duidelijk is waar alle informatie staat.

Geoptimaliseerde content

De teksten op je website zijn enorm belangrijk voor de vindbaarheid van je pagina's in zoekmachines. Hoe vaak een keyword voorkomt in jouw tekst is bepalend voor de vindbaarheid van de pagina op dit keyword in Google. Wij helpen je graag het optimum te vinden door de teksten zo vorm te geven dat hier de optimale relevantie aan wordt toegekend.

Landingspagina's

Voor specifieke zoekwoorden en doelgroepen is het in sommige gevallen raadzaam een aparte keywordpagina te ontwikkelen die aan een specifiek keyword is gewijd. Deze landingspagina's worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, die als hoofddoel het genereren van meer verkeer op bepaalde zoekwoorden hebben.

Opbouwen van backlinks

Een andere factor is het opbouwen van links naar je website toe. Hoe meer er naar je website wordt gelinkt, des te relevanter de zoekmachines jouw website achten. Wezz e-Commerce adviseert je graag over creatieve manieren om meer kwalitatieve backlinks naar jouw website te genereren.

Onze werkwijze

De zoekmachineoptimalisatie van je website is een doorlopend proces. Periodieke bijsturing en verdere optimalisatie zijn daarbij essentieel. 

  1. Bij de start van de SEO campagne wordt een lijst opgesteld van keywords waar je op gevonden wilt worden. 
  2. Alle aspecten van SEO worden in samenhang ingezet om de vindbaarheid op deze pagina's te verbeteren.
  3. Met onze uitgebreide meettools wordt iedere maand een rapport uitgebracht met de prestaties van de campagnes. 
  4. Iedere maand passen wij de campagne aan naar aanleiding van de rapportage en wordt je campagne verder geoptimaliseerd.