Logo Wezz e-Commerce

Specialisten in Magento 1 & Magento 2

Magento experts sinds 2008

Magento is reeds sinds de introductie in 2008 het meest uitgebreide en flexibele open-source e-commerce platform op de markt.

Met de introductie van Magento 2 in 2016 zet Magento de volgende stap om de meest moderne en actuele e-commerce oplossing te bieden voor e-commerce ondernemingen. Wezz e-Commerce is reeds sinds de start van het Magentoproject actief als technisch partner van vele e-commerce projecten op basis van Magento.

Wezz e-Commerce heeft al bijna 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van e-Commerce trajecten op basis van Magento 1 en Magento 2. Daarnaast hebben wij al meerdere migraties van Magento 1 naar Magento 2 gerealiseerd.

Magento 1

Reeds een bestaande website op basis van Magento 1? We bespreken graag de mogelijkheden om jouw webshop door te ontwikkelen of te migreren naar Magento 2.
Lees meer

Magento 2

Wezz e-Commerce ontwikkelt al geruime tijd alle nieuwe projecten op basis van Magento 2. Ook gebruik maken van de modernste technieken op het gebied van e-Commerce?
Lees meer

Magento koppelingen

Wezz e-Commerce heeft geruime ervaring met het koppelen van zowel Magento 1 en Magento 2 aan externe software voor payments, fulfilment en CRM.
Lees meer

Magento extensies

Een extensie ontwikkelen die precies aan jouw specifieke behoeften voldoet of een extensie ontwikkelen om aan te bieden op de Magento Marketplace?
Lees meer