Jouw Magento Webshop partner

Jouw Magento Webshop partner

Wezz e-Commerce heeft al bijna 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van Magento webshops. Wij helpen je graag met een nieuwe Magento webshop, of met het onderhoud van jouw bestaande webshop.

Magento Webshops

Magento Webshops

Magento is reeds sinds de introductie in 2008 het meest uitgebreide en flexibele open-source e-commerce platform op de markt.

Magento webshop experts in Amsterdam

Met de introductie van Magento 2 heeft Magento de volgende stap gezet om de meest moderne en actuele e-commerce oplossing te bieden voor e-commerce ondernemingen. Wezz e-Commerce is reeds sinds de start van het Magentoproject actief als technisch partner van vele e-commerce projecten op basis van een Magento webshop..

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.