Jouw Magento Webshop partner

Jouw Magento Webshop partner

Wezz e-Commerce heeft al bijna 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van e-Commerce trajecten op basis van Magento. Daarnaast hebben wij al vele migraties van Magento 1 naar Magento 2 gerealiseerd.

Magento Webshops

Magento Webshops

Magento is reeds sinds de introductie in 2008 het meest uitgebreide en flexibele open-source e-commerce platform op de markt.

Magento webshop experts in Amsterdam

Met de introductie van Magento 2 heeft Magento de volgende stap gezet om de meest moderne en actuele e-commerce oplossing te bieden voor e-commerce ondernemingen. Wezz e-Commerce is reeds sinds de start van het Magentoproject actief als technisch partner van vele e-commerce projecten op basis van een Magento webshop..

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Geautomatiseerd Magento webwinkels testen met Cypress

Handmatig testen kan tijdrovend zijn en vatbaar voor menselijke fouten, en dat is waar geautomatiseerd testen te hulp schiet.

lees verder
Wezz e-commerce wordt officieel partner van Hyva

Wezz e-Commerce is verheugd om de officiële samenwerking aan te kondigen met Hyva, een toonaangevende leverancier van e-commerce oplossingen.

lees verder
Koppeling tussen Odoo en Magento

Odoo en Magento zijn twee krachtige platforms die verschillende aspecten van jouw bedrijfsvoering betreffen.

lees verder
Magento vs. Shopware

Magento en Shopware zijn twee van de populairste open-source e-commerce frameworks die op dit moment beschikbaar zijn. We onderzoeken de verschillen tussen hen en de voordelen van beide.

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.