Logo Wezz e-Commerce

E-commerce bureau Amsterdam

Het Wezz e-Commerce bureau Amsterdam helpt u bij alle projecten die u op internet wilt uitrollen. Al sinds 2002 zijn wij actief in de internetbranche met een speciale focus op e-commerce. Tevens zijn wij sinds 2011 gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento Webshops.

Hét e-commerce bureau Amsterdam

Wezz e-Commerce is het e-commerce bureau Amsterdam voor al uw professionele e-commerce projecten. Met onze specialisatie in Magento kunnen wij snel en efficient geavanceerde e-commerce internetapplicaties ontwikkelen die succesvol zijn op de korte en op de lange termijn.

Onze werkwijze

Wij geloven dat u project alleen succesvol kan zijn wanneer alle aspecten die komen kijken bij e-commerce in harmonie werken om uw strategie te ondersteunen. Wij maken in onze full-service dienstverlening onderscheid tussen strategie, design, techniek en online marketing.

All-in pakketten voor een vaste prijs

Wezz e-Commerce kan uw Magento webshop ontwikkelen voor een vaste prijs. Hiermee heeft u uw webshop online op basis van de laatste versie van Magento, inclusief One Step Checkout, Buckaroo betaalkoppeling (iDEAL, Creditcard, Paypal, etc) en een gebruikerstraining van een dag.

Ons bedrijf

Wezz e-Commerce bedient vanuit haar kantoor in het centrum van Amsterdam kleinere en grotere klanten in de gehele Randstad. Met meer dan 10 jaar ervaring in de internetbranche en onze speciale focus op e-commerce hebben wij al vele verschillende webshops tot een succes gemaakt. Tevens zijn wij sinds 2011 gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops, waardoor wij kunnen werken met het meest uitgebreide en meest gebruiksvriendelijke open-source e-commerce framework dat bestaat. 

Onze klanten

Door de jaren heen heeft Wezz e-Commerce voor veel verschillende klanten mogen werken in verschillende branches. Neem voor een greep uit deze projecten een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. 

Werken bij ons e-commerce bureau Amsterdam?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Werk jij graag aan de beste Magento webshops die er zijn? Neem dan contact op via ons contactformulier of bekijk onze vacatures.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wezz e-Commerce bureau Amsterdam op telefoonnummer 020 208 5000 of maak gebruik van ons contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

E-commerce bureau Amsterdam