Magento e-commerce tools

Magento e-commerce tools

We gebruiken een aantal e-commerce tools om al onze klanten de best mogelijke oplossing te kunnen bieden. Hoewel we met de meeste beschikbare tools kunnen werken, hebben we een lijst samengesteld van tools waar we specifiek graag mee werken.

Magento

Magento

Magento is een krachtig e-commerce platform dat bekend staat om zijn schaalbaarheid en aanpasbare functies, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven van elke omvang. Met zijn robuuste architectuur en uitgebreide reeks extensies stelt Magento bedrijven in staat om aantrekkelijke online winkelervaringen te creëren die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Amasty

Amasty

Amasty is een gerenommeerde leverancier van Magento extensies van hoge kwaliteit, bekend om zijn betrouwbare oplossingen die de functionaliteit en prestaties van e-commerce winkels verbeteren. Met zijn toewijding aan het leveren van eersteklas plugins en toegewijde ondersteuning, is Amasty een goede keuze voor bedrijven die hun Magento winkels willen optimaliseren voor een betere klantervaring en hogere verkoopcijfers.

Hyva

Hyva

Hyva is een veelzijdig front-end voor Magento dat een reeks aanpasbare functies biedt waarmee bedrijven visueel verbluffende en responsieve webpagina's kunnen maken met een focus op snelheid en eenvoud. Hyva vereenvoudigt het webontwikkelingsproces, zodat bedrijven aantrekkelijke online winkelpuien kunnen bouwen die conversies stimuleren en de gebruikerservaring verbeteren.

Hypernode

Hypernode

Hypernode is een robuust hosting platform op maat gemaakt voor Magento e-commerce winkels, het biedt geoptimaliseerde prestaties, veiligheid en schaalbaarheid, en voorziet bedrijven van een betrouwbare infrastructuur om naadloze online activiteiten en een superieure gebruikerservaring voor klanten te garanderen. Met zijn focus op snelladende websites en verbeterde beveiligingsmaatregelen, vereenvoudigt Hypernode het hostingproces voor Magento winkels, waardoor bedrijven uitzonderlijke online prestaties kunnen leveren en een veilige omgeving voor hun e-commerce activiteiten kunnen behouden.

Mollie

Mollie

Mollie is een toonaangevende aanbieder van betaaldiensten in Europa die een veilige en efficiënte betaalgateway biedt voor bedrijven, waarmee ze online transacties kunnen accepteren, hun klantenbestand kunnen uitbreiden en naadloze betaalervaringen voor kopers en verkopers kunnen faciliteren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide betaaloplossingen stelt Mollie bedrijven in staat om hun financiële transacties moeiteloos te beheren en zorgt het voor een veilige en betrouwbare verwerking van betalingen voor e-commerce activiteiten.

Channable

Channable

Channable is een krachtige e-commerce tool die het beheer en de optimalisatie van productdatafeeds vergemakkelijkt, waardoor bedrijven hun multichannel marketingstrategieën kunnen stroomlijnen en een breder publiek kunnen bereiken. Met zijn automatiseringsmogelijkheden en uitgebreide analyses stelt Channable bedrijven in staat om productvermeldingen op meerdere platforms te synchroniseren, de zichtbaarheid te verbeteren en het verkooppotentieel te maximaliseren.

Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp is een populair e-mailmarketingplatform dat intuïtieve tools biedt voor het ontwerpen, verzenden en analyseren van marketingcampagnes, zodat bedrijven hun publiek effectief kunnen bereiken. Mailchimp staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en automatiseringsmogelijkheden en stelt bedrijven in staat om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden via gepersonaliseerde en doelgerichte e-mailcommunicatie.

SEMrush

SEMrush

SEMrush is een uitgebreide digitale marketing tool die waardevolle inzichten biedt in SEO, reclame en content strategieën, die bedrijven helpt om hun online zichtbaarheid te optimaliseren en beter te presteren dan concurrenten in het digitale landschap. Met zijn concurrentie-analyse en keyword onderzoek mogelijkheden, stelt SEMrush bedrijven in staat om datagestuurde beslissingen te nemen, hun online aanwezigheid te verbeteren en duurzame groei te stimuleren door middel van gerichte marketing campagnes.

Hotjar

Hotjar

Hotjar is een krachtige alles-in-één analyse- en feedbacktool die website-eigenaren waardevolle inzichten biedt in gebruikersgedrag via functies zoals heatmaps, sessie-opnames en enquêtes, zodat bedrijven hun webpagina's kunnen optimaliseren voor een betere gebruikerservaring en meer conversies. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide tools stelt Hotjar bedrijven in staat om gebruikersinteracties te begrijpen, pijnpunten te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen om de websiteprestaties te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren.

Google Partner

Google Partner

Google Partner is een programma dat marketingbureaus en -professionals erkent die aantoonbare expertise hebben op het gebied van Google Ads, zodat bedrijven toegang hebben tot bekwame professionals voor het beheren van effectieve online advertentiecampagnes. Dankzij de certificeringsprogramma's en toegang tot gespecialiseerde bronnen stelt Google Partner bedrijven in staat om samen te werken met deskundige professionals om hun online aanwezigheid te optimaliseren en hun digitale marketingstrategieën te verbeteren.

Bitbucket

Bitbucket

Bitbucket is een robuuste oplossing voor het beheer van Git-repositories die naadloze samenwerking voor ontwikkelteams mogelijk maakt en veilige en schaalbare hosting biedt voor code-repositories en gestroomlijnde workflows voor efficiënte softwareontwikkeling. Met de focus op codekwaliteit en projecttransparantie stelt Bitbucket bedrijven in staat om hun codebase effectief te beheren, de productiviteit van teams te verbeteren en de integriteit van hun softwareontwikkelingsprocessen te waarborgen.

Odoo

Odoo

Odoo biedt een uitgebreide suite van bedrijfsapplicaties die processen stroomlijnen, van CRM en boekhouding tot voorraadbeheer, waardoor het een efficiënte alles-in-één oplossing is voor bedrijven. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en modulaire structuur vereenvoudigt Odoo complexe bedrijfsactiviteiten en bevordert het naadloze integratie en verbeterde productiviteit voor bedrijven over de hele wereld.

Salesforce

Salesforce

Salesforce is een toonaangevend platform voor klantrelatiebeheer (CRM) dat een holistische kijk biedt op klantinteracties en bedrijven in staat stelt gepersonaliseerde ervaringen te leveren en hun omzet te verhogen. Met zijn uitgebreide suite aan tools voor verkoop, marketing en klantenservice stelt Salesforce bedrijven in staat om activiteiten te stroomlijnen, klantloyaliteit te bevorderen en datagestuurde beslissingen te nemen voor duurzaam zakelijk succes.

Microsoft Business Central

Microsoft Business Central

Microsoft Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die financiële gegevens, bedrijfsactiviteiten en klantenservice integreert, zodat bedrijven hun processen kunnen stroomlijnen en weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Met zijn cloudgebaseerde aanpak en gebruiksvriendelijke interface biedt Microsoft Business Central bedrijven realtime inzichten, efficiënte workflows en de schaalbaarheid die nodig is om zich aan te passen aan veranderende markteisen.

Amazon

Amazon

Amazon is een wereldwijde e-commerce gigant die een uitgebreide marktplaats biedt voor een breed scala aan producten en bedrijven en consumenten een handig platform biedt voor online winkelen, verkopen en fulfillment services. Met zijn focus op klanttevredenheid en gestroomlijnde logistiek heeft Amazon een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen goederen kopen en verkopen, waardoor een dynamische online marktplaats is ontstaan die de toekomst van e-commerce blijft bepalen.

Bol.com

Bol.com

Bol.com is een toonaangevende online retailer in Nederland en België, die een breed scala aan producten en diensten in verschillende categorieën aanbiedt en bedrijven een prominent platform biedt om een groot klantenbestand te bereiken en hun online aanwezigheid uit te breiden. Met de nadruk op gemak voor de klant en een uitgebreid productaanbod, dient Bol.com als een one-stop bestemming voor online shoppers, het bevorderen van een levendige e-commerce ecosysteem dat tegemoet komt aan de uiteenlopende behoeften van de consument.

Kaufland

Kaufland

Kaufland is een prominente Duitse hypermarktketen die een gevarieerd assortiment producten aanbiedt, waaronder kruidenierswaren, huishoudelijke artikelen en elektronica, en klanten een gemakkelijke winkelervaring en concurrerende prijzen voor dagelijkse benodigdheden biedt. Met de focus op klanttevredenheid en uitgebreide winkellocaties is Kaufland een betrouwbare winkelbestemming voor consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten, betaalbare prijzen en een uitgebreid assortiment onder één dak.

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.