Logo Wezz e-Commerce

Magento 2 experts

Wezz e-Commerce is gespecialiseerd in Magento 2

Wezz e-Commerce ontwikkelt al geruime tijd alle nieuwe projecten op basis van Magento 2. Ook gebruik maken van de modernste technieken op het gebied van e-Commerce?

Voor alle nieuwe projecten maakt Wezz e-Commerce gebruik van Magento 2. Wanneer je reeds een bestaande Magento 1 webshop hebt, helpen we je graag met de doorontwikkeling van je Magento webshop of de migratie naar Magento 2.

 

 

Wezz e-Commerce is expert op het gebied van Magento 2.

Waarom Magento 2?

Magento is het meest uitgebreide en flexibele open-source e-Commerce framework dat beschikbaar is. Met Magento 2 heeft Magento de volgende stap gezet in een framework dat shop-eigenaren in staat stelt gebruik te maken van alle mogelijkheden van deze tijd. Daarnaast stopt Magento binnen afzienbare tijd met security updates voor Magento 1, aangezien de 'End of LIfe' voor dat pakket steeds dichterbij komt.

Waarom een gespecialiseerde Magento 2 ontwikkelaar

Veel technieken en richtlijnen die gehanteerd worden bij de ontwikkeling van Magento 2 zijn specifiek voor het Magento-platform. Voor de effectiviteit en continuïteit van jouw project is het dan ook van belang te kiezen voor een gespecialiseerde Magento ontwikkelaar met geruime ervaring met deze technieken. Wezz e-Commerce heeft al bijna 10 jaar ervaring met Magento, waaronder meerdere projecten op basis van Magento 2. 

Contact over Magento 2

Eens vrijblijvend praten over wat Wezz e-Commerce voor jou kan betekenen op het gebied van Magento 2? Neem contact met ons op of stel je vraag in de chat!