Magento 2

Wezz e-Commerce is gespecialiseerd in Magento 2

Voor alle nieuwe projecten maakt Wezz e-Commerce gebruik van Magento 2. Wanneer je reeds een bestaande Magento 1 webshop hebt, helpen we je graag met de doorontwikkeling van je Magento webshop of de migratie naar Magento 2.

 

Magento 2

 

Wezz e-Commerce is expert op het gebied van Magento 2.

Waarom Magento 2?

Magento is het meest uitgebreide en flexibele open-source e-Commerce framework dat beschikbaar is. Met Magento 2 heeft Magento de volgende stap gezet in een framework dat shop-eigenaren in staat stelt gebruik te maken van alle mogelijkheden van deze tijd. Daarnaast stopt Magento binnen afzienbare tijd met security updates voor Magento 1, aangezien de 'End of LIfe' voor dat pakket steeds dichterbij komt.

Waarom een gespecialiseerde Magento 2 ontwikkelaar

Veel technieken en richtlijnen die gehanteerd worden bij de ontwikkeling van Magento 2 zijn specifiek voor het Magento-platform. Voor de effectiviteit en continuïteit van jouw project is het dan ook van belang te kiezen voor een gespecialiseerde Magento ontwikkelaar met geruime ervaring met deze technieken. Wezz e-Commerce heeft al bijna 10 jaar ervaring met Magento, waaronder meerdere projecten op basis van Magento 2. 

Contact over Magento 2

Eens vrijblijvend praten over wat Wezz e-Commerce voor jou kan betekenen op het gebied van Magento 2? Neem contact met ons op of stel je vraag in de chat!

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.