Magento 2

Wezz e-Commerce is gespecialiseerd in Magento 2

Voor alle nieuwe projecten maakt Wezz e-Commerce gebruik van Magento 2. Wanneer je reeds een bestaande Magento 1 webshop hebt, helpen we je graag met de doorontwikkeling van je Magento webshop of de migratie naar Magento 2.

 

Magento 2

 

Wezz e-Commerce is expert op het gebied van Magento 2.

Waarom Magento 2?

Magento is het meest uitgebreide en flexibele open-source e-Commerce framework dat beschikbaar is. Met Magento 2 heeft Magento de volgende stap gezet in een framework dat shop-eigenaren in staat stelt gebruik te maken van alle mogelijkheden van deze tijd. Daarnaast stopt Magento binnen afzienbare tijd met security updates voor Magento 1, aangezien de 'End of LIfe' voor dat pakket steeds dichterbij komt.

Waarom een gespecialiseerde Magento 2 ontwikkelaar

Veel technieken en richtlijnen die gehanteerd worden bij de ontwikkeling van Magento 2 zijn specifiek voor het Magento-platform. Voor de effectiviteit en continuïteit van jouw project is het dan ook van belang te kiezen voor een gespecialiseerde Magento ontwikkelaar met geruime ervaring met deze technieken. Wezz e-Commerce heeft al bijna 10 jaar ervaring met Magento, waaronder meerdere projecten op basis van Magento 2. 

Contact over Magento 2

Eens vrijblijvend praten over wat Wezz e-Commerce voor jou kan betekenen op het gebied van Magento 2? Neem contact met ons op of stel je vraag in de chat!

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Geautomatiseerd Magento webwinkels testen met Cypress

Handmatig testen kan tijdrovend zijn en vatbaar voor menselijke fouten, en dat is waar geautomatiseerd testen te hulp schiet.

lees verder
Wezz e-commerce wordt officieel partner van Hyva

Wezz e-Commerce is verheugd om de officiële samenwerking aan te kondigen met Hyva, een toonaangevende leverancier van e-commerce oplossingen.

lees verder
Koppeling tussen Odoo en Magento

Odoo en Magento zijn twee krachtige platforms die verschillende aspecten van jouw bedrijfsvoering betreffen.

lees verder
Magento vs. Shopware

Magento en Shopware zijn twee van de populairste open-source e-commerce frameworks die op dit moment beschikbaar zijn. We onderzoeken de verschillen tussen hen en de voordelen van beide.

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.