Op zoek naar de beste Magento bouwer van Nederland?

Op zoek naar de beste Magento bouwer van Nederland?

Op zoek naar een enthousiaste en ervaren Magento bouwer? De Magento specialisten van Wezz e-Commerce hebben reeds 15 jaar ervaring met de meest uiteenlopende Magento projecten.

Bent u op zoek naar een Magento bouwer? Dan bent u bij Wezz e-Commerce aan het juiste adres. Als sinds onze oprichting in 2002 zijn gespecialiseerd in e-commerce projecten. Tevens hebben wij ons sinds 2011 gespecialiseerd in Magento en bouwen wij sindsdien al onze webshops op dit platform.

Magento bouwer in Amsterdam

Wezz e-Commerce is de beste Magento bouwer in Amsterdam. Vanuit Amsterdam bedienen wij grote en kleine klanten gevestigd in de hele Randstad. Door het toepassen van onze eigen methode maken wij van iedere Magento webshop een succes.

Meer over ons
Neem contact op!
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij Wezz e-Commerce geloven wij dat een webshop alleen succesvol kan zijn wanneer alle aspecten die komen kijken bij een e-commerce project in samenhang met elkaar worden uitgevoerd. Alleen op deze manier werken alle activiteiten in harmonie mee met het versterken van de strategie.

Wezz e-Commerce maakt in haar full-service dienstverlening onderscheid tussen strategie, design, techniek en online marketing. Wij helpen u graag uit te kristaliseren wat voor uw project de beste strategie is en op basis daarvan gaan we aan de slag met design en techniek. 

Een partner voor de lange termijn

Een partner voor de lange termijn

Ook na de lancering van uw webshop blijven wij graag betrokken bij u internet project via onze maandelijke analyse en rapportage. Hierbij bekijken we de website maandelijks met onze tools en geven we u tips ter verbetering van de vindbaarheid en conversie op de webshop. Ook zijn we u graag van dienst met onze verschillende online marketing diensten. Wezz e-Commerce helpt u graag met onder andere zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing via Google Adwords, social media marketing, e-mailmarketing en online banners.

Op zoek naar een Magento bouwer?

Wanneer u op zoek bent naar een Magento bouwer bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via het contactformulier rechts of lees meer over ons bedrijf.

Ben jij een Magento bouwer?

Ben jij een Magento bouwer?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Ben jij een Magento bouwer die ervaring heeft met het bouwen van Magento webshops? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Contact

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.