Logo Wezz e-Commerce

Magento bouwer

Bent u op zoek naar een Magento bouwer? Dan bent u bij Wezz e-Commerce aan het juiste adres. Als sinds onze oprichting in 2002 zijn gespecialiseerd in e-commerce projecten. Tevens hebben wij ons sinds 2011 gespecialiseerd in Magento en bouwen wij sindsdien al onze webshops op dit platform.

Magento bouwer in Amsterdam

Wezz e-Commerce is de beste Magento bouwer in Amsterdam. Vanuit Amsterdam bedienen wij grote en kleine klanten gevestigd in de hele Randstad. Door het toepassen van onze eigen methode maken wij van iedere Magento webshop een succes.

Onze werkwijze

Bij Wezz e-Commerce geloven wij dat een webshop alleen succesvol kan zijn wanneer alle aspecten die komen kijken bij een e-commerce project in samenhang met elkaar worden uitgevoerd. Alleen op deze manier werken alle activiteiten in harmonie mee met het versterken van de strategie.

Wezz e-Commerce maakt in haar full-service dienstverlening onderscheid tussen strategie, design, techniek en online marketing. Wij helpen u graag uit te kristaliseren wat voor uw project de beste strategie is en op basis daarvan gaan we aan de slag met design en techniek. 

Een partner voor de lange termijn

Ook na de lancering van uw webshop blijven wij graag betrokken bij u internet project via onze maandelijke analyse en rapportage. Hierbij bekijken we de website maandelijks met onze tools en geven we u tips ter verbetering van de vindbaarheid en conversie op de webshop.

Ook zijn we u graag van dienst met onze verschillende online marketing diensten. Wezz e-Commerce helpt u graag met onder andere zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing via Google Adwords, social media marketing, e-mailmarketing en online banners.

Een totaalpakket van Wezz e-Commerce

Bij Wezz e-Commerce heeft u uw webshop al gebruiksklaar en online voor een budget dat bij u past vai een totaalpakket. Hierbij heeft de laatste versie van Magento inclusief One Step Checkout, Koppeling betaalmethodes van Buckaroo (iDEAL, Mastercard, PayPal, etc) en een gebruikerstraining van 1 hele dag. Bekijk voor meer informatie onze tarieven.

Op zoek naar een Magento bouwer

Wanneer u op zoek bent naar een Magento bouwer bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via het contactformulier rechts of lees meer over ons bedrijf.

Ben jij een Magento bouwer?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Ben jij een Magento bouwer die ervaring heeft met het bouwen van Magento webshops? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.