Logo Wezz e-Commerce

Magento developer

Bent u op zoek naar een Magento developer? Wezz e-Commerce heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met e-commerce ontwikkeling en gespecialiseerd zich sinds 2011 in professionele Magento webshops. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele Magento webshops die ontwikkeld zijn door professionele developers.

Magento developer

Magento developer in Amsterdam

Wezz e-Commerce is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beste Magento ontwikkelaar in Amsterdam en omstreken. Wij bedienen vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam kleinere en grotere klanten in de gehele Randstad.

Ons Magento developer team

Onze medewerkers hebben allemaal reeds geruime ervaring met de ontwikkeling van Magento webshops. U webshop wordt dus altijd ontwikkeld door een professionele en ervaren Magento developer. Lees meer over ons bedrijf of bekijk onze werkwijze en de diensten die wij daarbij bieden.

Magento developer worden bij ons?

Ben je Magento developer en wil je graag werken bij ons bedrijf? Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Bekijk onze vacatures wanneer je geinteresserd ben of neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. 

Onze Magento diensten

Wij geloven dat een webshop project alleen succesvol kan zijn wanneer alle facetten van e-commerce in samenhang met elkaar worden ingezet. Alleen op deze manier werken alle onderdelen samen om in harmonie de gekozen strategie te ondersteunen. Wezz e-Commerce verdeelt haar diensten onder in: strategie, design, techniek en online marketing.

Wij helpen u een strategisch plan te ontwikkelen waarin design, techniek en online marketing in samenhang worden uitgevoerd om de strategie te ondersteunen. Vervolgens bieden wij via onze full-service diensten alles wat u nodig heeft om van u webshop project een succes te maken.

Ons all-in pakket

Bij Wezz e-Commerce wordt een webshop project waarin al deze aspecten worden samengevoegd reeds geleverd voor een budget dat bij het MKB past. Een overzicht van de diensten die bijvoorbeeld reeds worden geleverd in een dergelijk pakket:

  • Een gratis adviesgesprek vooraf
  • De nieuwste versie van de Magento Community Edition
  • Een responsive template
  • Hulp met het verwerken van de huisstijl in de webshop
  • Koppeling met Buckaroo Payments (Voor bijvoorbeeld Ideal, Mastercard, Visa, Paypal)
  • Installatie van OneStepCheckout
  • Integratie van Google Analytics
  • Onze 1-daagse Magento Basis Gebruikerstraining
  • Evaluatiegesprek na de lancering van uw webshop

Bekijk onze tarieven voor meer informatie over dit pakket of neem contact met ons op.

Contact met Wezz e-Commerce

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten komen wij graag bij uw langs om geheel vrijblijvend te praten over onze Magento developer diensten. Wanneer u nog niet overtuigd bent kunt meer lezen over onze werkwijze of over ons bedrijf.