De Magento developers van Wezz e-Commerce

De Magento developers van Wezz e-Commerce

Wij zijn professionele Magento developers met meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en onderhoud van Magento webshops.

Jouw Magento developer in Amsterdam

Jouw Magento developer in Amsterdam

Wezz e-Commerce is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beste Magento ontwikkelaar in Amsterdam en omstreken. Wij bedienen vanuit ons kantoor in het NDSM gebied in Amsterdam kleinere en grotere klanten in de gehele Randstad.

Wezz e-commerce is gevestigd op het Kraanspoor in Amsterdam
Ons Magento developer team

Ons Magento developer team

Onze medewerkers hebben allemaal reeds geruime ervaring met de ontwikkeling van Magento webshops. U webshop wordt dus altijd ontwikkeld door een professionele en ervaren Magento developer. Lees meer over ons bedrijf of bekijk onze werkwijze en de diensten die wij daarbij bieden.

Onze Magento developer diensten

Onze Magento developer diensten

Wij geloven dat een webshop project alleen succesvol kan zijn wanneer alle facetten van e-commerce in samenhang met elkaar worden ingezet. Alleen op deze manier werken alle onderdelen samen om in harmonie de gekozen strategie te ondersteunen. Wezz e-Commerce verdeelt haar diensten onder in: strategie, design, techniek en online marketing. Wij helpen u een strategisch plan te ontwikkelen waarin design, techniek en online marketing in samenhang worden uitgevoerd om de strategie te ondersteunen. Vervolgens bieden wij via onze full-service Magento developments diensten alles wat u nodig heeft om van u webshop project een succes te maken.

Over Magento
Over ons

Contact met Wezz e-Commerce

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze diensten, komen wij graag bij je langs om geheel vrijblijvend te praten over onze Magento developer diensten. Wanneer u nog niet overtuigd bent kunt meer lezen over onze werkwijze en over ons bedrijf.

Contact

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.