De Magento developers van Wezz e-Commerce

Wij zijn professionele Magento developers met meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en onderhoud van Magento webshops.

Jouw Magento developer in Amsterdam

Wezz e-Commerce is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beste Magento ontwikkelaar in Amsterdam en omstreken. Wij bedienen vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam kleinere en grotere klanten in de gehele Randstad.

Ons Magento developer team

Onze medewerkers hebben allemaal reeds geruime ervaring met de ontwikkeling van Magento webshops. U webshop wordt dus altijd ontwikkeld door een professionele en ervaren Magento developer. Lees meer over ons bedrijf of bekijk onze werkwijze en de diensten die wij daarbij bieden.

Onze Magento developer diensten

Wij geloven dat een webshop project alleen succesvol kan zijn wanneer alle facetten van e-commerce in samenhang met elkaar worden ingezet. Alleen op deze manier werken alle onderdelen samen om in harmonie de gekozen strategie te ondersteunen. Wezz e-Commerce verdeelt haar diensten onder in: strategie, design, techniek en online marketing. Wij helpen u een strategisch plan te ontwikkelen waarin design, techniek en online marketing in samenhang worden uitgevoerd om de strategie te ondersteunen. Vervolgens bieden wij via onze full-service Magento developments diensten alles wat u nodig heeft om van u webshop project een succes te maken.

Contact met Wezz e-Commerce

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze diensten, komen wij graag bij je langs om geheel vrijblijvend te praten over onze Magento developer diensten. Wanneer u nog niet overtuigd bent kunt meer lezen over onze werkwijze en over ons bedrijf.

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Magento 2 feeds met Channable

Channable is feed management software. Hiermee kan je jouw producten zichtbaar maken op andere platforms of zelfs verkopen op andere platforms.

lees verder
Partnership Wezz & Amasty

Sinds deze zomer is Wezz trotse partner van Amasty. Na jaren ervaring opgebouwd te hebben met de Magento modules van Amasty, is deze samenwerking geformaliseerd en is Wezz officieel partner van Amasty.

lees verder
Verkoop op Amazon (Europa) via Magento 2

In dit artikel laten we zien hoe je je Magento 2-webshop kunt koppelen aan de Amazon Marketplace.

lees verder
Upgraden van Magento 1 naar Magento 2: De investering waard?

lees verder

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.