Magento Helpdesk

Vragen over Magento? Neem contact op met Wezz e-Commerce

Op zoek naar een Magento helpdesk?

Wanneer je een Magento webshop hebt kun je de meeste zaken zelf regelen. Er komen echter altijd zaken langs die net even te ingewikkeld zijn om zelf op te lossen. Op dergelijke momenten kun je altijd gebruik maken van de Magento Helpdesk van Wezz e-Commerce. Deze biedt je direct antwoord op je vragen en kan je altijd snel helpen met kleine aanpassingen aan je webshop.

Voorbeelden van vragen

Je kunt voor alle soorten vragen over Magento terecht bij onze Magento Helpdesk, bijvoorbeeld op het gebied van onderstaande zaken:

Uiteraard zijn dit slechts indicatieve voorbeelden en kun je ook voor alle andere vragen terecht bij onze helpdesk!

De Magento Helpdesk van Wezz e-Commerce

Onze Magento Helpdesk is toegangkelijk voor iedereen die tegen problemen aanloopt met zijn Magento webshop. 

Hoe werkt het?

De Magento Helpdesk van Wezz e-Commerce werkt met een strippenkaartensysteem waar je vooraf uren inkoopt die je kunt gebruiken voor vragen of aanpassingen aan je webshop. Wanneer een van onze Magento specialisten je helpt, verrekenen we de gebruikte uren met het openstaande tegoed. Op deze manier betaal je alleen voor de tijd die je daadwerkelijk gebruikt!

Meer weten?

Meer weten over onze Magento helpdesk? Neem contact op via onze contactpagina of bel direct met 020 208 5000!

 

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.