Magento koppelingen

Wij realiseren externe koppelingen voor Magento 2 met een breed scala aan externe software

Door de flexibiliteit van Magento is het goed mogelijk de Magento te koppelen aan uiteenlopende externe systemen. Wezz e-Commerce realiseerde in de afgelopen al vele solide koppelingen met administratiesoftware, fullfilment systemen en payments service providers.

 

 

Wezz e-Commerce is specialist in de ontwikkeling van Magento koppelingen

 

Een Magento koppeling realiseren?

Wezz e-Commerce staat je graag bij met advies over de beste manier om Magento to koppelen aan een extern systeem. Neem contact met ons op om eens vrijblijvend te praten over de mogelijkheden!

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.