Magento ontwikkelaar

Gespecialiseerde ontwikkelaars op basis van Magento 1 & Magento 2

Magento ontwikkelaar

Wezz e-Commerce heeft al meer dan 15 jaar ervaring met Magento 1 & Magento 2 e-Commerce trajecten

 

Jouw Magento ontwikkelaar

Wezz e-Commerce is de Magento ontwikkelaar voor alle Magento projecten in de Randstad. Wij bedienen vanuit het centrum van Amsterdam bestaande Magento 1 webshops en ondersteunen nieuwe projecten op basis van Magento 2.

Waarom een gespecialiseerde magento ontwikkelaar?

Magento is het beste open source e-commerce framework dat op dit moment bestaat. Als sinds de lancering van de eerste versie in 2008 is Magento het meeste uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshopsysteem op de markt. Wanneer je kiest voor een Magento webshop ben je nu en in de toekomst verzekerd van het beste webshop techniek die bestaat.

Waarom Wezz e-Commerce?

Wezz e-Commerce richt zich al sinds haar oprichting in 2001 op professionele e-commerce voor kleine en grote ondernemingen binnen het MKB. In 2008 hebben wij besloten ons te specialiseren als Magento developer om zo onze klanten de beste webshop software te kunnen bieden die momenteel beschikbaar is. 

Contact met Wezz e-Commerce

Wanneer je geïnteresseerd ben kun je contact opnemen via het contactformulier rechts of bel ons direct op telefoonnummer 020 208 5000. Wij maken dan graag een geheel vrijblijvende afspraak met je om j verder te informeren over wat wij voor je kunnen betekenen.

Ben jij Magento ontwikkelaar?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf dat opereert vanuit een inspirerende omgeving in het centrum van Amsterdam. Wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons team wil komen versterken. Bekijk onze vacatures wanneer je geinteresseerd bent in een baan bij Wezz e-Commerce of neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant.

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Magento 2 feeds met Channable

Channable is feed management software. Hiermee kan je jouw producten zichtbaar maken op andere platforms of zelfs verkopen op andere platforms.

lees verder
Partnership Wezz & Amasty

Sinds deze zomer is Wezz trotse partner van Amasty. Na jaren ervaring opgebouwd te hebben met de Magento modules van Amasty, is deze samenwerking geformaliseerd en is Wezz officieel partner van Amasty.

lees verder
Verkoop op Amazon (Europa) via Magento 2

In dit artikel laten we zien hoe je je Magento 2-webshop kunt koppelen aan de Amazon Marketplace.

lees verder
Upgraden van Magento 1 naar Magento 2: De investering waard?

lees verder

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.