Logo Wezz e-Commerce

Magento ontwikkelaar

Gespecialiseerde ontwikkelaars op basis van Magento 1 & Magento 2

Reeds een bestaande webshop op basis van Magento 1? Wezz e-Commerce helpt je graag met de doorontwikkeling of migratie naar Magento 2. Voor nieuwe projecten adviseert Wezz e-Commerce altijd gebruik te maken van Magento 2.

Magento

Wezz e-Commerce heeft al bijna 10 jaar ervaring met Magento 1 & Magento 2 e-Commerce trajecten

 

Jouw Magento ontwikkelaar

Wezz e-Commerce is de Magento ontwikkelaar voor alle Magento projecten in de Randstad. Wij bedienen vanuit het centrum van Amsterdam bestaande Magento 1 webshops en ondersteunen nieuwe projecten op basis van Magento 2.

Waarom een gespecialiseerde magento ontwikkelaar?

Magento is het beste open source e-commerce framework dat op dit moment bestaat. Als sinds de lancering van de eerste versie in 2008 is Magento het meeste uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshopsysteem op de markt. Wanneer je kiest voor een Magento webshop ben je nu en in de toekomst verzekerd van het beste webshop techniek die bestaat.

Waarom Wezz e-Commerce?

Wezz e-Commerce richt zich al sinds haar oprichting in 2001 op professionele e-commerce voor kleine en grote ondernemingen binnen het MKB. In 2008 hebben wij besloten ons te specialiseren als Magento developer om zo onze klanten de beste webshop software te kunnen bieden die momenteel beschikbaar is. 

Contact met Wezz e-Commerce

Wanneer je geïnteresseerd ben kun je contact opnemen via het contactformulier rechts of bel ons direct op telefoonnummer 020 208 5000. Wij maken dan graag een geheel vrijblijvende afspraak met je om j verder te informeren over wat wij voor je kunnen betekenen.

Ben jij Magento ontwikkelaar?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf dat opereert vanuit een inspirerende omgeving in het centrum van Amsterdam. Wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons team wil komen versterken. Bekijk onze vacatures wanneer je geinteresseerd bent in een baan bij Wezz e-Commerce of neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant.