Magento ontwikkelaar

Magento ontwikkelaar

Ben je op zoek naar een professionele Magento ontwikkelaar? Al sinds 2011 specialiseren wij ons in Magento webshops. Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam werken we met ons team aan de beste Magento webshops die er zijn.

Jouw Magento ontwikkelaar

Wezz e-Commerce is de Magento ontwikkelaar voor alle Magento projecten in de Randstad. Wij bedienen vanuit het centrum van Amsterdam kleine en grote klanten binnen het MKB.

Waarom een magento ontwikkelaar?

Magento is het beste open source e-commerce framework dat op dit moment bestaat. Als sinds de lancering van de eerste versie in 2008 is Magento het meeste uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop systeem op de markt. Wanneer je kiest voor een Magento webshop ben je nu en in de toekomst verzekerd van het beste webshop techniek die bestaat.

Waarom Wezz e-Commerce?

Wezz e-Commerce richt zich al sinds haar oprichting in 2001 op professionele e-commerce voor kleine en grote ondernemingen binnen het MKB. In 2011 hebben wij besloten ons te specialiseren als Magento developer om zo onze klanten de beste webshop software te kunnen bieden die momenteel beschikbaar is. 

Een Magento webshop voor een vaste prijs

Bij Wezz e-Commerce heb reeds je Magento webshop online voor een budget dat past bij het MKB. Hierbij zijn onder andere de Magento webshop zelf, koppeling met Buckaroo (iDEAL, Creditcard, PayPal, etc), One Step Checkout en een gebruikerstraining van 1 dag inbegrepen. Bekijken voor meer informatie onze tarieven of lees meer over onze werkwijze.

Contact met Wezz e-Commerce

Wanneer je geïnteresseerd ben kun je contact opnemen via het contactformulier rechts of bel ons direct op telefoonnummer 020 208 5000. Wij maken dan graag een geheel vrijblijvende afspraak met je om j verder te informeren over wat wij voor je kunnen betekenen.

Ben jij Magento ontwikkelaar?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf dat opereert vanuit een inspirerende omgeving in het centrum van Amsterdam. Wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons team wil komen versterken. Bekijk onze vacatures wanneer je geinteresseerd bent in een baan bij Wezz e-Commerce of neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant.

 Magento ontwikkelaar