Magento Webshop

Wij bouwen Magento webshops in Amsterdam

Consumenten kopen steeds meer producten en diensten via een online webshop in plaats van de traditionele winkels. Daarom is het essentieel voor groothandels, winkels en nieuwe ondernemers om te zorgen dat producten ook via het internet verkocht worden.

Een webshop van Wezz e-Commerce Amsterdam garandeert dat jouw klanten online gemakkelijk en snel producten kunnen kopen. Jouw Magento webshop wordt dus altijd een succes!

Welke webshop?

Er zijn inmiddels zeer veel verschillende webshop-systemen beschikbaar waar je uit kunt kiezen wanneer je een webshop wil beginnen. Wezz e-Commerce maakt al sinds het begin van het Magento project gebruik van deze software voor al haar webshops. 

Het Magento framework

Magento is het beste en meest uitgebreide open source e-commerce framework dat er is. Al sinds de lancering van de eerste versie van 2008 is geen ander systeem zo uitgebreid en geavanceerd als Magento. Na de vele updates en uitbreidingen loopt Magento nog steeds voorop op de webshop markt met meer dan 200.000 actieve webshops die gebruik maken van het framework. 

Door de actieve community rond Magento zijn er vele gratis en goedkope modules beschikbaar die je Magento webshop kunnen uitbreiden op een manier die voor jou interessant is.

 

Magento webshop

 

Voordelen van een Magento webshop

Een aantal voordelen van een Magento webshop op een rij:

Kortom, Magento is op dit moment het beste open source e-commerce framework dat beschikbaar is op de markt. Neem contact met ons op voor een demo of een geheel vrijblijvende afspraak om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij bouwen Magento webshops in Amsterdam

Wezz e-Commerce houdt zich al sinds de oprichting in 2001 bezig met het ontwikkelen van webshops in Amsterdam voor klanten in de gehele randstad. 

Ga je een webshop beginnen en deze webshop laten maken door een professioneel e-commerce bureau? Neem dan voor meer informatie over onze webshops contact met ons op.

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Magento 2 feeds met Channable

Channable is feed management software. Hiermee kan je jouw producten zichtbaar maken op andere platforms of zelfs verkopen op andere platforms.

lees verder
Partnership Wezz & Amasty

Sinds deze zomer is Wezz trotse partner van Amasty. Na jaren ervaring opgebouwd te hebben met de Magento modules van Amasty, is deze samenwerking geformaliseerd en is Wezz officieel partner van Amasty.

lees verder
Verkoop op Amazon (Europa) via Magento 2

In dit artikel laten we zien hoe je je Magento 2-webshop kunt koppelen aan de Amazon Marketplace.

lees verder
Upgraden van Magento 1 naar Magento 2: De investering waard?

lees verder

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.