Webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen door ervaren professionals

Wilt u een webshop laten bouwen? Kies dan voor de beste e-commerce partner van Amsterdam en omstreken. 

Een webshop laten bouwen

Gaat je een webshop starten? Voor jouw e-commerce project wilt je uiteraard een webshop laten maken die bij jouw specifieke wensen en eisen past. Er zijn echter vele verschillende systemen en aanbieders waar u een keuze uit kunt maken. Kijk voor hulp bij deze keuze ook op onze pagina over een webshop beginnen.

Welke webshop?

Bij het starten van een webshop wordt steeds vaker gekozen voor open source oplossing, aangezien deze goedkoper en vaak kwalitatief een stuk beter zijn dan andere oplossingen. Het beste open source e-commerce framework dat op dit moment bestaat is dat van Magento. Met dit framework bent u verzekerd van een enorm uitgebreid pakket met een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Bijkomend voordeel van het gebruik van Magento is dat er een grote community is die modules en plugins ontwikkeld voor het systeem. Hierdoor kunt u vaak gratis of zeer goedkoop uw webshop uitbreiden met nieuwe functies en snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen binnen de webshop-markt. 

Welke bouwer?

Wezz e-Commerce houdt zich al sinds de oprichting in 2002 bezig met professionele e-commerce projecten binnen het MKB. Sinds 2011 hebben wij ons teven gespecialiseerd in het Magento framework waardoor wij zeer ervaren zijn bij het ontwikkelen van Magento webshops.

Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam bouwen wij enthousiast aan onze webshop voor kleine en grote klanten binnen het MKB. Wij geloven dat een webshop alleen succes kan hebben wanneer alle aspecten die bij een e-commerce project komen kijken in balans zijn en in harmonie werken om de door u gekozen strategie te ondersteunen.

Uw webshop laten bouwen door ons

Wij geloven in de samenhang tussen de verschillende aspecten die komen kijken bij een e-commerce project. Met onze full-service dienstverlening helpen wij u van uw project een succes te maken. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in de volgende categorieën: strategie, design, techniek, online marketing. 

Strategie

Wij denken graag met u mee over de te volgen strategie. Pas wanneer geheel duidelijk is hoe design, techniek en online marketing de strategie in harmonie gaan ondersteunen beginnen we met de daadwerkelijk ontwikkelfase.

Design

Wezz e-Commerce ontwikkelt hoogwaardige designs die passen bij uw product en bedrijf. Uw design moet echter ook direct duidelijk maken hoe de webshop werkt en de bezoeker op de juiste manier begeleiden richting een bestelling. 

Techniek

Wezz e-Commerce levert technisch hoogstaande webshop op basis van het Magento Framework die probleemloos werken en volop mogelijkheden bieden op de lange termijn. Door onze specialisatie in Magento webshops heeft het framework geen geheimen voor ons en kunt u bij iedere werknemer van Wezz e-Commerce terecht met complexe technische Magento vragen.

Online Marketing

Ook na de lancering van uw webshop blijven wij graag nauw betrokken bij uw e-commerce project. Via onze maandelijkse analyses en rapportage geven wij u verbetervoorstellen met betrekking tot zoekmachine optimalisatie en conversie op uw website. Ook helpen wij u graag met onze online marketing diensten, waaronder zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, social media marketing, e-mailmarketing en online banners.

Meer informatie?

Wilt u graag een webshop laten bouwen en bent u geïnteresseerd geraakt in de dienten van Wezz e-Commerce? Neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of bel ons direct op telefoonnummer 020 208 5000.

 

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.