Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken en ben je daarom op zoek naar een professionele partner? Wanneer je overweegt een webshop te starten is het belangrijk een partner te vinden die met je meedenkt op de lange termijn. Los van onze excellente technische kennis heeft Wezz e-Commerce de ervaring en kennis in huis om jouw e-commerce project tot een succes te maken. Je webshop laten maken door Wezz e-Commerce is kiezen voor succes op de korte en lange termijn.

Je webshop laten maken

Wanneer je ervoor kiest om je product via internet te gaan verkopen moet je vanzelfsprekend een webshop laten maken. Gezien de vele verschillende oplossingen die er momenteel zijn kan het lastig zijn de twee belangrijkste keuzes te maken. Namelijk op basis van welke software je kiest als basis voor je webshop en welk e-commerce bureau je kiest.

Welke software ga je gebruiken?

Een van de belangrijkste keuze waarvoor je als beginnende webshop eigenaar staat is de keuze voor het software platform op basis waarvan de webshop ontwikkeld zal worden. Via ons blog houden wij je op de hoogte van de verschillende ontwikkeling op het gebied van e-commerce. Een aantal artikelen die we in de loop der tijd geschreven hebben kunnen je helpen met je keuze:

Wezz e-Commerce bouwt al haar webshops op basis van het Magento framework. Alleen wanneer je of basis van bovenstaande overwegingen kiest voor een Magento webshop kun je dus bij ons je webshop laten maken.

Door wie ga je je webshop laten maken?

Er zijn vele verschillende bedrijven waar je terecht kunt voor het ontwikkelen van een webshop. Ga je een webshop beginnen, dan zijn er verschillende overwegingen waar je rekening mee moet houden. Een overzicht van deze zaken vind je op onze pagina over een webshop beginnen? Deze keuze hangt uiteraard af van verschillende factoren, maar wij vertellen hieronder graag de voordelen van Wezz e-Commerce. 

Je webshop laten maken door Wezz e-Commerce?

Wezz e-Commerce is al meer dan 10 jaar actief in de internetbranche en heeft daarbij altijd een sterke focus gehad om e-commerce. Sinds 2011 zijn wij tevens gespecialiseerd in Magento webshops. Door onze full-service benadering kunnen wij  alles wat u nodig heeft voor een succesvolle webshop op een kwalitatief hoogwaardige manier leveren.

Wie zijn Wezz e-Commerce?

Bekijk voor meer informatie over ons bedrijf op de pagina over ons. Daar vindt u meer informatie over de geschiedenis van ons bedrijf, onze visie en onze medewerkers. Voor meer informatie kunt u ons ook uiteraard altijd bellen op ons nummer rechtsboven op deze pagina.

Voor wie werken wij?

Wezz e-Commerce werkt voor kleine en grote ondernemingen binnen het MKB. In ons tienjarig bestaan hebben wij al vele webshops opgeleverd. Een greep uit ons klantenbestand vindt u in ons portfolio.

Een webshop laten maken

Wij geloven dat een webshop alleen succes heeft wanneer alle aspecten van e-commerce in samenhang met elkaar worden ontworpen en uitgevoerd.

Factoren

Om alle factoren in harmonie met elkaar uit te kunnen voeren biedt Wezz e-Commerce alle aspecten die u nodig wanneer u een webshop gaat beginnen. Door Wezz e-Commerce een webshop laten maken betekent alle diensten die u nodig heeft voor een succesvolle webshop onder één dak. Wij maken hierbij onderscheid tussen strategie, design, techniek en online marketing. Bekijk meer over onze werkwijze op onze pagina over onze diensten.

Magento webshop

Sinds 2011 heeft Wezz e-Commerce zich gespecialiseerd in het Magento Framework. Magento is het beste open source e-commerce framework dat op dit moment beschikbaar is. Met een Magento webshop bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid systeem waarmee u ook op de lange termijn goed zit. Meer informatie over de Magento techniek die wij gebruiken vind op onze pagina over techniek.

Magento webshop laten maken

Analyse en rapportage

Wezz e-Commerce blijft graag betrokken bij klanten na de lancering van de webshop. Door onze maandelijkse analyse en rapportage komen wij periodiek bij u terug met verbeteringen en aanpassingen die u webshop nog succesvoller kunnen maken. Ook bieden wij via onze online marketing dienten een geïntegreerd pakket aan diensten die zorgen voor meer naamsbekendheid van uw e-commerce project en meer bezoekers op uw webshop.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers om eens geheel vrijblijvend te spreken over de mogelijkheden die Wezz e-Commerce u kan bieden. Neem contact op via ons contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of bel ons direct op op telefoonnummer 020 208 5000.