Logo Wezz e-Commerce

Magento e-Commerce specialisten

Creatie & optimalisatie van Magento webwinkels.

Wij zijn een team van e-commerce specialisten die vanuit hartje Amsterdam werken aan ambitieuze Magento webshops voor het MKB door heel Nederland. Met al bijna 10 jaar ervaring in Magento ontwikkeling ondersteunen wij onze klanten vanaf de strategisch conceptfase tot de internationale uitrol van de Magento webshop.

Gespecialiseerd in Magento

 

Wezz e-Commerce is gespecialiseerd in e-commerce projecten op basis van Magento 1 & Magento 2. Ook hebben wij geruimte ervaring met het migreren van Magento 1 naar Magento 2. Meer informatie over onze Magento-diensten

Al 15 jaar focus op e-commerce

 

Sinds het begin van Wezz e-Commerce zijn focussen wij ons reeds op e-commerce projecten, wat onze e-commerce experts in staat stelt de link tussen e-commerce en techniek.

Resultaat-gerichte aanpak

 

Wezz e-Commerce focust zich in haar ontwikkeling op directe en tastbare resultaten. Daarnaast stellen we in samenspraak met jou een ontwikkel-roadmap op om grip te houden op de ontwikkeling op de lange termijn.

Support beoordeeld met een 9,1

 

Onderdeel van onze focus op lange-termijn samenwerking is onze uitstekende support, die door onze klanten beoordeeld wordt met een 9,1. Ook voor nieuwe klanten met een reeds bestaande webshop is onze supportdesk beschikbaar.