Webshop met Buckaroo

Een webshop met Buckaroo door Wezz e-Commerce

De betalingen van bezoekers op jouw webshop zijn uiteraard een essentieel onderdeel van de webshop. Wij koppelen je webshop met Buckaroo zodat jij je bezoeker gemakkelijk alle gangbare betaalmethodes kunt bieden. Op deze manier kun je zelf de betaalmogelijkheden uitkiezen die jij je klanten wilt bieden. Eventueel kun je deze later gemakkelijk uitbreiden, zodat je ook in de toekomst flexibel bent in je keuzes.

Waarom een webshop met Buckaroo?

Alle gangbare betaalmogelijkheden

Een webhop met Buckaroo biedt je de mogelijkheid vanuit Buckaroo alle gangbare betaalmethode in te stellen en aan te bieden aan je klanten. Je kunt klanten in de webshop met Buckaroo bijvoorbeeld laten betalen via iDEAL, Creditcard, Paypal en vele anderen. Een webshop met Buckaroo betekent dus ook direct heel gemakkelijk een webshop met iDEAL! Naast het vaste maandbedrag betaal je alleen voor de betaalmogelijkheden die je daadwerkelijk gebruikt, dus je maakt geen onnodige kosten

Een webshop met Buckaroo geeft gemak

Wanneer wij de Magento Buckaroo module voor je installeren en configureren hoeft niet langer iedere betaalmogelijkheid los toe te voegen in je webshop. Je voegt de betaalmogelijkheid bij Buckaroo toe en kunt deze vervolgens gemakkelijk toevoegen in je webshop met Buckaroo. Je blijft dus altijd zelf de beheerder van je betaalmogelijkheden.

De zekerheid van veilige betalingen

Je wilt je niet druk hoeven maken over de veiligheid van de betaling voor zowel jezelf, als voor de bezoeker van de webshop. Het betalingssysteem van Buckaroo zorgt voor de optimale veiligheid, zodat jij en je klanten geen risico's lopen bij het doen van betalingen via de webshop.

De werkwijze van Wezz e-Commerce

Bij ons heb je al je website online in je eigen huisstijl, inclusief gebruikerstraining van een dag voor een zeer beperkt budget. Hierbij zit de koppeling met de betaalprovider van Buckaroo inbegrepen, waardoor je dus direct gebruik kunt maken van alle betaalmogelijkheden die Buckaroo biedt.

Meer over Wezz e-Commerce

Wezz e-Commerce is gevestigd in het centrum van Amsterdam, van waaruit wij kleine en grote klanten binnen het MKB bedienen. Bekijk meer informatie over onze diensten en over ons bedrijf.

Heb je al een webshop?

Ook wanneer je al een webshop hebt verwelkomen wij je graag als klant. Onze focus op lange termijn samenwerking zorgt ervoor dat we klanten met een bestaande webshop door onze full-service dienstverlening eveneens uitermate goed van dienst kunnen zijn. Wanneer je reeds een webshop heeft en graag verbeteringen wil doorvoeren, bekijk dan onze pagina over ons e-commerce bureau in Amsterdam of maak een afspraak via het contactformulier rechts om eens verder over je project te praten.

Ook jouw webshop met Buckaroo uitrusten?

Wanneer je ook jouw webshop wilt uitrusten met de Buckaroo betaalkoppeling kun je contact opnemen via het contactformulier aan de rechterkant. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met je om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.