Webshop met iDEAL

Laat je webshop met iDEAL bouwen door de meest ervaren Magento ontwikkelaars

iDEAL is het meeste gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Bezoekers van je webshop betalen na bestelling via hun eigen bank, waardoor de bezoeker de handelt vanuit de vertrouwde omgeving van zijn of haar bank en het bedrag direct op jouw rekening wordt bijgeschreven. Rust dus zo snel mogelijk ook jouw webshop met iDEAL uit, zodat bezoekers in Nederland gebruik kunnen maken van hun favoriete betaalmethode.

Jouw webshop met iDEAL

Wanneer je je webshop met iDEAL uitrust biedt je je Nederlandse bezoekers de meeste gebruikte betaalmethode voor online producten binnen Nederland. Uw webshop zal meer kopers aantrekken en zal minder mensen bij de afrekenprocedure laten afhaken. Bijkomend voordeel van het gebruik van iDEAL is dat de betaling direct wordt verwerkt waardoor je het geld van bestelling direct binnen krijgt. 

iDEAL via een Payment Service Provider

Het toevoegen van iDEAL aan jouw betaalmethodes doen wij altijd via een Payment Service Provider (PSP). Hiermee laat je al je betalingen afhandelen door een onafhankelijke partij buiten de webshop waardoor je gemakkelijk verschillende betaalmogelijkheden kunt bieden. Ook kun je wanneer er veranderingen zijn in de mogelijkheden met betrekking tot betaalmethoden snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen.

Wezz e-Commerce heeft een partnership met Buckaroo waardoor wij zeer gemakkelijk de Magento Buckaroo koppeling kunnen aanbieden. 

iDeal via Buckaroo

Wezz e-Commerce kan je helpen je huidige webshop met iDEAL betaalmogelijkheden uit te breiden. Door onze samenwerking rusten we je webshop met Buckaroo uit en kan iDEAL gemakkelijk worden toegevoegd als betaalmethode. Ook andere betaalmogelijkheden zijn door het gebruik van Buckaroo zeer makkelijk toe te voegen, waardoor je je bezoekers het gemak van meerdere betaalmogelijkheden kunt bieden en gemakkelijk kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van betaalmogelijkheden.

Over Wezz e-Commerce

Wezz e-Commerce is al meer dan 10 jaar actief in de internetbranche met een speciale focus op e-commerce trajecten. Sinds 2011 hebben wij ons tevens gespecialiseerd in Magento webshops. Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam bedienen wij klanten in de gehele Randstad. Wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen binnen het MKB. Bekijk ons portfolio voor een indruk van onze klanten of lees meer over ons bedrijf. Of neem direct contact met ons op via het contactformulier rechts om een vrijblijvende afspraak te maken over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie over jouw webshop met iDEAL

Meer informatie over hoe wij iDEAL als betaalmogelijkheid kunnen toevoegen aan je Magento webshop? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de diensten die wij bieden.

Neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant om geheel vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden door te nemen. Wij vertellen u graag meer over een webshop met iDEAL!

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.