Webshop ontwikkelaar

Op zoek naar een ervaren webshop ontwikkelaar in Amsterdam? Neem contact op met Wezz e-Commerce

Bent u op zoek naar een webshop ontwikkelaar in Amsterdam en omstreken? Wezz e-Commerce heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten en onderhouden van e-commerce projecten voor grote en kleine klanten binnen het MKB. Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam bedienen wij klanten door de gehele Randstad.

Uw webshop ontwikkelaar

Wanneer u een nieuwe webwinkel wilt starten of aanpassingen wilt doen aan uw huidige webshop heeft u de juiste webshop ontwikkelaar gevonden. Wezz e-Commerce heeft meer dan 10 jaar ervaring in de internet branche en heeft zich altijd gericht op e-commerce projecten. Wij geloven dat de een webshop project alleen succesvol kan zijn wanneer aspecten van e-commerce in samenhang worden ingezet. Wij hebben onze full-service dienstverlening als volgt onderverdeeld: strategie, design, techniek en online marketing.

Strategie

Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een strategisch plan waarbij alle aspecten van een e-commerce project in harmonie met elkaar worden opgenomen. Wanneer alle onderdelen in samenhang worden uitgevoerd werken design, techniek en online marketing allemaal in harmonie om de strategie te ondersteunen. 

Met onze maandelijkse analyse en rapportage houden wij u op de hoogte van de prestaties van uw webshop en doen wij voorstellen voor bijsturing en verbetering.

Design

Het design van uw website moet passen bij de uitstraling van uw product en bedrijf. Het moet echter ook de bezoeker van uw webshop direct duidelijk worden hoe de webshop werkt en waar de verschillende onderdelen toe dienen. Wezz e-Commerce ontwikkelt kwaliteitsdesigns op maat die zorg dragen voor een hoge conversie op uw webshop.

Techniek

Wezz e-Commerce heeft als webshop ontwikkelaar al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van internet technieken. Sinds 2011 hebben wij ons tevens gespecialiseerd in het Magento framework, het beste open souce e-commerce framework dat bestaat. Door onze geruime ervaring dragen wij zorg voor perfect foutloze code met een ijzersterke performance.

Magento webshop ontwikkelaar

Online marketing

Uw webshop wordt nooit een succes wanneer er geen bezoekers zijn die u webshop gebruiken. Wij hebben u graag met onze verschillende online marketing diensten om bekendheid te genereren voor uw webshop en om meer bezoeker naar uw webshop te trekken. Onze online marketing diensten omvatten onder andere: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEA), E-mailmarketing, social media marketing en online banners.

De webshop ontwikkelaar in Amsterdam

Wezz e-Commerce is de webshop ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam maar levert aan klanten binnen de gehele Randstad. Een volledige Magento webshop online kan bij Wezz e-Commerce al voor een beperkt budget, inclusief koppeling met betaalprovider Buckaroo, One Step Checkout en een gebruikerstraining. Neem contact met ons op via het contactformulier om meer te weten te komen.

Ben jij een webshop ontwikkelaar?

Wezz e-Commerce is een groeiend bedrijf en wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons team kan komen versterken. Bekijk onze vacatures wanneer je interesse hebt in een uitdagende baan in een inspirerende omgeving in het centrum van Amsterdam. 

Contact met uw webshop ontwikkelaar

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen via het contactformulier rechts of via ons telefoonnummer 020 208 5000.

meer over Magento?

Bekijk onze artikelen.

Een Magento 2 webshop bouwen

Een Magento 2 webshop bouwen is een zakelijke beslissing die vraagt om een systematische aanpak en pragmatische besluitvorming.

lees verder
Mollie of Adyen

Met de opkomst van digitale transacties zijn betalingsverwerkingsbedrijven zoals Mollie en Adyen essentieel geworden voor het faciliteren van veilige en efficiënte online transacties. Wat zijn de verschillen en welke heeft onze voorkeur?

lees verder
Composable commerce met Magento

In de snel veranderende wereld van e-commerce hoor je steeds meer de term "Composable Commerce". Composable commerce wordt gepresenteerd als een flexibele en aanpasbare oplossingen om aan de dynamische behoeften van de markt te voldoen. Maar wat is het precies?

lees verder
Het verschil tussen Headless en Composable Commerce

De termen "headless commerce" en "composable commerce". worden vaak door elkaar gebruikt. Maar wat zijn precies de verschillen?

lees verder
Meer • weten • over • ons?

Meer • weten • over • ons?

Neem contact met ons op via ons contactformulier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.